logo Mie Pieters

Het café

karakteristiek en sfeervol

Brabants genieten

In het groen tussen Tilburg en Oisterwijk ligt café Mie Pieters. Een geliefde pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Voor het nuttigen van een hapje, een drankje en voor een gezellig samenzijn. Een knus café met een warm karakter, door het authentiek houten interieur en de historische (gerestaureerde) muurschilderingen.

Bij ons kunt u genieten van een goed gezet kopje koffie of een lekker biertje. U heeft de keuze uit verschillende gerechten zoveel als mogelijk bereid met producten uit eigen streek. Koffie, taarten en brood komen allemaal uit de regio en soepen, sauzen en smeersels worden allemaal in eigen keuken vers gemaakt.

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond bereiden wij voor u diverse heerlijke dinergerechten. Op ons terras staat een professionele steenoven die we regelmatig aansteken om bijvoorbeeld verse pizza’s te bakken.

 
Kikker Mie Pieters
Thee drinken bij Mie Pieters

Voor ieder wat wils

U kunt een plekje zoeken in ons sfeervolle café, maar ook op het ruime terras naast en achter ons café. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de speels aangelegde speelweide. U kunt hen in het oog houden terwijl u geniet van al het lekkers dat Mie Pieters te bieden heeft.

Het café heeft ook een ruime feestzaal waar feesten voor 80 tot 120 personen georganiseerd kunnen worden. Bruiloften, verjaardagen, jubilea en personeelsfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Impressie van het café en terras