logo Mie Pieters

Fietsproeverij

Actief ontspannen in Oisterwijk

Kom genieten en...

…maak kennis met een bijzondere ontdekkingstocht door de “Parel in ’t Groen”. Wij bieden een fietstocht aan met heerlijke, culinaire welverdiende pauzes door het prachtige dorp Oisterwijk en haar omliggende natuur zoals de Kampina en de beroemde Oisterwijkse bossen en vennen.
Naast bovenstaande “proeverij” bieden we nu ook de Fietspicknick aan! U fietst dezelfde route (doet niet de culinaire pauzes) maar ontvangt vooraf een goed gevulde picknickmand.

Zeker in deze tijd is fietsen juist iets waar we veilig van kunnen genieten. Vanzelfsprekend op gepaste afstand.
Kijk op ANWB hoe u veilig kunt fietsen in tijden van Corona. Voor het fietsen in groepen vragen wij u zich te houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid / het RIVM.

De Fietspicknick kan al voor 1 juni geboekt worden. V.a. 1 juni mogen de terrassen weer open en kunt u de proeverij boeken. Fietsen is juist iets waar we nu allemaal volop van kunnen genieten. Vanzelfsprekend op afstand. Ideaal als uitje in deze tijden, maar ook daarna! Kijk op ANWB hoe u veilig kunt fietsen in tijden van Corona. Voor het fietsen in groepen vragen wij u zich te houden aan de richtlijnen van de regering.

Wat houdt de Fietspicknick in?

Voor € 19,50 p.p. krijgt u een prachtige fietsroute én informatie over de omgeving en bezienswaardigheden. Op de startlocatie Mie Pieters begint u met een kop koffie/thee met iets lekkers. En u ontvangt een gevulde picknickmand met zoete lekkernijen, hartige hapjes en drankjes. Bovendien zit alles gekoeld in de mand! Voor de route ontvangt u een handige routehouder. (Vanaf 2 personen te boeken).

Voor meer informatie: oisterwijksefietsproeverij.nl

Fietsproeverij door Oisterwijk