Culinair Genieten

...vrijdagavond op basis van reserverin

Culinair genieten bij Mie Pieters

Vind jij het leuk om een avondje culinair te eten in een huiselijke sfeer? Daarom is  Mie Pieters in samenwerking met Loran van de Wier met culinaire avonden gestart. Loran heeft al een paar keer een culinaire avond verzorgd bij Mie Pieters en dat was een groot succes!

Een smakelijke activiteit samen met familie en of vrienden, eten aan een gedekte tafel. Er wordt altijd vegetarisch gekookt en je kunt een extra optie nemen op vis of vlees. We zorgen ook voor bijpassende wijnen. Laat je verrassen!

In het verleden heeft Loran als kok bij Hofstede de Blaak gewerkt en daarna heeft hij de kunst academie gevolgd. Zijn afstudeerproject stond volledig in het teken van voeding. Hiermee heeft hij de van Goghprijs gewonnen. Voedsel blijft hem inspireren, daarom vind hij het erg leuk om in samenwerking met Mie Pieters elke vrijdagavond een culinaire avond te verzorgen.

Ons café wordt omgebouwd tot een knus huiselijk restaurant. Van 18.00 tot 20.00 uur kan ieder aansluiten en genieten van het heerlijke 3 gangen diner dat die avond gekookt wordt.

Menu

2 december

Voorgercht
Noedels ‘Japanse stijl’ met paksoi.

Hoofdgerecht
beukenzwam, diverse bereidingen van knol, gedecoreerd met boerenkoolpesto.
Optie: Markreel + 5

Dessert
diverse frisse bereidingen van pompoen.

Menu

9 december

Voorgercht
Kimchi en krokantje van radicchio met Victoria sponge van Emmentaler.

Hoofdgerecht
Tartelette van schorseneren, paddenstoelen met gekonfijte prei en mamra.
Optie: Kip + 5

Dessert
Pure chocolade met rood fruit.

Dit voor maar slechts 32,50 per persoon. (drank en optie exclusief). Reserveren is noodzakelijk. info@miepieters.nl of 013-5331313.