Culinair Genieten

...elke vrijdagavond op basis van reservering

Culinair genieten bij Mie Pieters

Vind jij het leuk om een avondje culinair te eten in een huiselijke sfeer? Vanaf 30 september start Mie Pieters in samenwerking met Loran van de Wier met culinaire avonden. Loran heeft al een paar keer een culinaire avond verzorgd bij Mie Pieters en dat was een groot succes!

In het verleden heeft Loran als kok bij Hofstede de Blaak gewerkt en daarna heeft hij de kunst academie gevolgd. Zijn afstudeerproject stond volledig in het teken van voeding. Hiermee heeft hij de van Goghprijs gewonnen. Voedsel blijft hem inspireren, daarom vind hij het erg leuk om in samenwerking met Mie Pieters elke vrijdagavond een culinaire avond te verzorgen.

Ons café wordt omgebouwd tot een knus huiselijk restaurant. Van 18.00 tot 20.00 uur kan ieder aansluiten en genieten van het heerlijke 3 gangen diner dat die avond gekookt wordt.

Er wordt altijd vegetarisch gekookt en je kunt een extra optie nemen op vis of vlees. We zorgen ook voor bijpassende wijnen. Laat je verrassen!

Menu

30 september 

Voorgercht
rode bieten carpaccio met blauwe kaas

Hoofdgerecht 
Kumpir: Gepofte aardappel, mais, tempé, olijven en ingemaakte groente.

Optie: rendang + 5

Dessert

Merengue met rood fruit en room.

Menu

7 oktober

Voorgercht
Ratatouille op de wijze van Loran

Hoofdgerecht 
Ravioli met ricotta vulling, saus van salie, geroosterde prei

Optie: wit visje van de dag + 5

Dessert

Choco met limoen, vanille en banaan.

Dit voor maar slechts 32,50 per persoon. (drank en optie exclusief). Reserveren is noodzakelijk. info@miepieters.nl of 013-5331313.