logo Mie Pieters

Escape Diner

...een drie-gangen diner? Dacht het niet...

Escape Diner

Jullie dachten een avondje lekker ontspannen te gaan genieten van een drie-gangen diner? Dacht het niet, er is werk aan de winkel! Het Escape Diner staat garant voor een gezellig avondje puzzelen, lekker dineren en echte teambuildingsactiviteiten aan tafel, maar ook verspreid door het restaurant in meerdere rondes.

Omschrijving

Tijdens het Escape Diner in Restaurant Chez Pierre (locatie: Mie Pieters) moeten jullie zelf je eten vrijspelen door allerlei lastige escape room-opdrachten te doen. De avond is opgedeeld in drie rondes, waarin bezoekers telkens hun voor-, hoofd- en nagerecht dienen te verdienen. Dan wel in kleinere teams, dan wel samen als één gezelschap. Lukt het jullie om de juiste combinaties te vinden en binnen de tijd het eten op tafel te krijgen? De klok tikt onverbiddelijk door…

Ontvangst: Welkomstdrankje

De gasten druppelen binnen, de lichten zijn gedempt en er staat gezellige Franse muziek aan op de achtergrond. De bezoekers van Chez Pierre worden vriendelijk welkom geheten met een glaasje prosecco en na een welkomstwoordje van uw gastheer wordt men verzocht aan de tafels plaats te nemen. De avond gaat beginnen.

Het spel

De essentie van een escape room kennen de meesten wel: ontsnappen uit een mysterieuze kamer. Tijdens het Escape Diner is dat net even anders. Door het oplossen van lastige puzzels en raadsels dienen teams in de eerste ronde zo snel mogelijk hun eigen tafel gedekt te hebben. Compleet voorzien van tafelkleed, placemats, borden en bestek. Uiteraard ontvangt de snelste groep een smakelijke beloning voor hun snelle denkwerk en goede samenwerking.

Alleen een voorgerecht is natuurlijk niet voldoende, en dus is het zaak om het hoofdgerecht vrijgespeeld en opgediend te krijgen. Tijdens ronde 2 fungeert het gezelschap weer als één groep en krijgt men slechts 45 minuten om alle au bain-marie-bakken open te krijgen. De hele ruimte van Chez Pierre wordt hiervoor gebruikt en er zijn escape room-opdrachten in overvloed verspreid door het hele restaurant. Lukt het jullie om alle vraagstukken op te lossen en de menu-bakken op tijd open te krijgen? De beloning is de moeite waard, een overheerlijk hoofdgerecht in buffetvorm.
In ronde 3 wordt de groep wederom verdeeld in kleinere teams, waarna er op een ludieke manier tegen elkaar wordt gestreden om het lekkerste en meest uitgebreide dessert. Muziekkennis, behendigheid en een scherp geheugen zijn onder andere vaardigheden die jou en je team het lekkerste nagerecht kunnen bezorgen.

Flyer Escape Diner

 

  • Locatie: Restaurant Chez Pierre | Mie Pieters
  • Prijsindicatie: €42,50 per persoon (excl. consumpties)
  • Aantal deelnemers: vanaf 20 pers. – max. 50 pers.
  • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
  • Type gezelschap: Bedrijven, families en vriendengroepen

 

Horeca

Het voorgerecht en het dessert zullen worden uitgeserveerd, het hoofdgerecht wordt in buffetvorm gepresenteerd. Wanneer je allergieën of voorkeur hebt voor een vegetarisch- of islamitisch-buffet, geef dit tijdig door dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Menu 

Soepen
Franse mosterdsoep
Soupe a la tomate
(Stok)brood met verschillende smeersels

Hoofdgerecht 
Coq au vin
Pommes duchesse
Aardappelgratin
Ratatouille
Quiche (vegetarisch)

Salade nicoise
Koude pasta salade
Stokbrood met kruidenboter
Dessert

Glace a la vanille
Slagroom
Cersis chaudes
Amandes grillées

Het Escape Diner kan worden afgenomen exclusief consumpties (op nacalculatie) voor €42,50 per persoon. Wil je reserveren, meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Bel dan gerust naar 06-15838558 of mail naar [email protected]