Weekendmenu

Elk weekend genieten van andere gerechten

Van vrijdag t/m zondag kunt u bij ons heerlijk warm eten. Reserveren is niet persé nodig maar is wel fijn.
We serveren vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur.

✿ = vegetarisch

Voorgerechten

    • Voorgerechten

    • Mandje Brood

      € 7,00

      met olijf olie, aioli en humus

    • Runder carpaccio

      € 11,50

      met truffel- mayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas

    • Greookte Zalm op krokant brood

      € 11,50

      met limoen mayonaise en tomaten salsa

x

Soepen en salades

    • Soepen en Salades

    • Huisgemaakte tomatensoep

      € 6,50

      met kaneel, peterselie, room en balletjes, geserveerd met een boterham en boter, ✿ mogelijk

    • Huisgemaakte soep van de dag

      € 6,50

      geserveerd met een boterham en boter

    • Zalmsalade

      € 14,75

      rode ui, tomaat, komkommer en kappertjes

    • Geitenkaas of salade Brie

      € 14,75

      met verse kruiden, tomaat, uienchutney met daarop lauwwarme geitenkaas of roombrie met honing en notencrumble

x

Hoofdgerechten

    • Hoofdgerechten

      Bovenstaande gerechten worden geserveerd met een frisse salade en verse friet.

    • Gehaktbal

      € 16,00

      onze Huisgemaakte klassieke gehaktbal in de jusnn nnBovenstaande gerechten worden geserveerd met een frisse salade en verse friet.

    • Saté

      € 17,00

      van kippendij, satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

    • Surf en Turf

      € 19,50

      Gamba’s met een biefstukje

x

Nagerechten

    • Nagerechten

    • Vanille ijs

      € 7,00

      met warme chocolade- of caramelsaus, met slagroom en geroosterde amandelen

x