logo Mie Pieters

Datum

30 okt 2021
Verlopen!

Tijd

15:30

Halloween tocht

Ben je tussen de 5 en 14 jaar en heb je zin in een spannend, leuk en lekker Halloweenfeest?
Schrijf je dan zo snel mogelijk in met je vader en/of moeder (met je opa en/of oma mag natuurlijk ook als ze durven…) want vol=vol!

Wat gaan we allemaal doen?
We verzamelen om 15:30 uur bij café Mie Pieters. Je mag natuurlijk verkleed komen!

Voor iedereen is er een lampion die je mag versieren en een pompoen om uit te hollen. Tussendoor kun je in stijl je laten schminken. En als het een beetje donker begint te worden, maken we een superspannende wandeling met onze versierde en verlichte lampions!

Na de tocht komen we terug bij het café waar Kees ondertussen het vuur in de steenoven heeft aangestoken. Je mag bij het buffet zelf uitkiezen wat je op je flammkuchen(een lekkere dunne pizzabodem die in de steenoven lekker krokant wordt gebakken) wilt en hij wordt gebakken waar je bij staat!

Kosten per kind t/m 15 jaar:  € 15,00 ( incl. materialen, flamkuchen en onbeperkt ranja)Voor de ouders hebben we een overheerlijke pompoensoep voor € 5,25 en/of een luxe flammkuchen voor € 10,50.Vanzelfsprekend kunt u alle mogelijke drankjes van de kaart bestellen!

Meld je nu aan via een mailje naar  [email protected] onder vermelding van je naam en telefoonnummer en met hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen je komt!!

Persoonlijk en telefonisch aanmelden (013 533 13 13) kan natuurlijk ook!

Wij hebben er zin in, jij ook?

Zaterdag 30 oktober – Halloween bij Mie Pieters – Aanvang 15.30