logo Mie Pieters

Datum

26 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

15:00

BlueSox

BlueSox in café Mie Pieters met een pittige pot frisse blues!

BlueSox speelt een opzwepende mix van blues en rhythm & blues gebaseerd op shuffles en boogies. De band speelt sterk eigen werk en songs geïnspireerd door de Texas blues scene en West Coast blues met een hoofdrollen voor geweldig harmonicaspel. De band speelt gewoon een pittige pot frisse blues.
De band bestaat al meer dan 25 jaar en slaagt er steeds weer in om genoeg gigs binnen te halen op allerlei locaties, van cafés en clubs tot festivals. De afgelopen tijd heeft de band succesvolle optredens gedaan op o.a. bluesfestival Blues & Roots in Brühl (Duitsland) en deelde het podium met o.a. Erick Steckel (USA) en Sean Webster (UK). BlueSox heeft ook gespeeld in de after party van Johan Derksen’s ‘Keeping the Blues Alive’ tour. En hoeveel de mannen er ook van houden om op de grotere evenementen te spelen, ze zijn meer dan blij als ze de lokale kroeg om de hoek kunnen opvrolijken met live muziek.

BlueSox bestaat uit gitarist/zanger Cor Paridaans, die tekent voor de eigen nummers, mondharmonicaspeler/zanger Ruurd ‘Skinny Dog’ van der Vegt, drummer Hanz ‘Shuffle Junkie’ Aarts en bassist Peter Zerner. Cor en Ruurd zijn zich ervan bewust dat in een op grooves en ritme gebaseerde band als BlueSox bas en drums van het van het grootste belang zijn.

BlueSox krijgt bezoekers makkelijk aan het swingen, drie sets lang samen met de band aan de boogie! Voor meer info: www.bluesox.nl

Informatie

Café Mie Pieters
Telefoon
013 533 13 13
Email
[email protected]